Bitcoin

BITCOIN KON EEN GROTE DOORBRAAK ZIEN IN DE KOMENDE DAGEN; HIER IS WAAROM

  • Bitcoin zit de afgelopen dagen vast in een krappe handelsrange.
  • Dit heeft weinig inzicht geboden in de kortetermijntrend van de cryptocrisis, aangezien zowel de kopers als de verkopers in een impasse verkeren.
  • Wat betreft de volgende trend, lijken analisten nu te geloven dat het zich oprolt voor een grote doorbraak…
  • Dit kan de komende weken tot ver voorbij de 12.000 dollar leiden…
  • Er zijn een paar factoren die suggereren dat dit type van beweging op handen is, met inbegrip van Barstool Sports oprichter Dave Portnoy’s foray in BTC.

Bitcoin en de geaggregeerde cryptocurrency markt hebben de laatste tijd wat gemengde prijsactie gezien.

Terwijl BTC en andere cryptocurrenthandel zijdelings handelen, zijn sommige digitale activa zoals Ethereum in staat geweest om breakout-rally’s te plaatsen.

Analisten geloven dat Bitcoin snel in hun voetsporen kan treden, omdat de benchmark crypto technisch gezien op zijn kop lijkt te staan.

Terwijl hij hierover sprak, legde een analist uit dat hij gelooft dat het houden van BTC shortposities riskant is zolang BTC boven de $11.000 blijft.

Een onderbreking onder dit niveau zou echter voldoende kunnen zijn om de technische sterkte ervan te ontkrachten en het lager te laten afrollen.

BITCOIN STRUCTUREEL BULLISH ONDANKS DE CONSOLIDATIEFASE

Op het moment van schrijven handelt Bitcoin marginaal tegen de huidige prijs van $11.700.

Hier wordt gehandeld sinds de lichte opleving van gisteren die het mogelijk maakte om van de laagste koers van $11.400 te klimmen.

Deze opleving kwam direct na de breakout rally van Ethereum van $390 naar $430 – wat aangeeft dat beleggers verwachtten dat BTC zou volgen.

Hoewel het onder het onoverkomelijke weerstandsniveau van $12.000 blijft, verwachten analisten een opleving.

Eén trader wees op Dave Portnoy’s uitstapje naar crypto als een positieve gebeurtenis door zijn massale aanhang, wat – in combinatie met zijn onafhankelijke technische kracht – suggereert dat BTC binnenkort boven de $12.000 zou kunnen breken.

Lijkt erop dat stieren sterk zijn en dat de aankoop van Dave Portnoy geen verkoop van het nieuws was. Ik denk dat we weer $12K+ zien, niet geïnteresseerd om te korten voor nu, zou kunnen vissen dips,“ legde hij uit.

DEZE TECHNISCHE STRUCTUUR ZOU BTC EEN GROTE IMPULS KUNNEN GEVEN OP DE KORTE TERMIJN

Een andere analist weergaloppeerde dit sentiment en legde uit dat het vermogen van Bitcoin om het te stuiteren zijn belangrijkste ondersteuningsniveaus aangeeft dat een duwtje in de rug van 12.000 dollar op komst is.

Hij deelt ook de gedachten van de andere handelaar met betrekking tot de sprong van Portnoy in de crypto die bullish is.

„BTC: Support held & made price bounce all the way back to the last resistance again. Gaan kijken hoe deze Portnoy actie in dat verzet speelt, stieren zijn op zoek naar een close up boven in de komende dagen. Swing shorts lijken me nog steeds alleen veilig onder de $11k.“

Als Bitcoin een aanhoudende doorbraak boven de $12.000 plaatst, ziet de crypto misschien wat significante voordelen op korte termijn.